Vizitúra 2009 | Inkább Vizitúra

Vizitúra 2009

Vizitúra 2009 (kenutúra) a Wágner és Vatta Kabarészínház tagjaival, barátaival és (leendő) rajongóival.

Kezdhetsz izgulni

Ha nem követted volna az eseményeket a WV-ízitúrázók iwiw klubjában, akkor sok érdekes dologról lemaradtál már most is. Ezekből egy rövid összefoglalót majd itt olvashatsz, de ha később nem akarsz alulinformált lenni, és kimaradni a társasági életből, akkor érdemes megkeresni minket az iwiwen is... Röviden összefoglalva, először úgy volt, hogy idén a Rábára megyünk vízitúrázni, de erről végül letettünk. Többek által a Rába túl vadnak ígérkezett, ezért helyszínt változtattunk. Hatodik túránk helyszíneként több variáció is felmerült, pl. a Nílus is, de végül úgy határoztunk, hogy idén ismét külföldre megyünk! (Mert mint tudjuk, a Nílus magyar folyó. – a szerk. :] )

Irány Kárpátalja!!!

Meseszép táj, vadregényes környezet és romantika! 3in1. Itt megtalálod a jelentkezési lapot, de kérjük, még ne rohanj oda, és ne klikkelj! Mert van még egy nagyon fontos dolog... Nem, nem, semmi komoly, de fontos. Útlevél! Ukrajna, és így Kárpátalja sem az Európai Unió része, ezért a határátkelésekhez érvényes útlevélre van szükség – a személyi igazolvány meglengetése nem elég! Ezért már jelentkezéskor tudatosítsd magadban, hogy útleveled érvényességét ellenőrizned kell, és szükség esetén meg kell hosszabbítanod!

A túra adatai...

Szépen, lassan sikerült beszerezni minden fontos adatot, így idén sikerült nagyon hamar megszülni az útvonalat és a tortúra árát... Tudjuk, hogy az útvonal és az ár igazából mellékes információk, de talán vagy annyira megszállott, hogy mégis érdekel... :) Szóval... Időpont: 2009. augusztus 1-9. (idén is csak 5 szabadnapot kell kivenned!) Helyszín: Bustyaháza (Kárpátalja) – Gergelyiugornya (3 napot evezünk Kárpátalján!) Az állomások (táborok) részletesebben:
 1. Tiszabecs (M.o.)
 2. Bustyaháza->Huszt (Ukrajna - Kárpáralja)
 3. Nagyszőlős (Ukrajna - Kárpáralja)
 4. Tiszabecs (M.o.)
 5. Szatmárcseke
 6. Tivadar
 7. Gergelyiugornya
 8. Gergelyiugornya
 9. Édes Anna... izé... Édes otthon
Megjegyzés: Gergelyiugornyán 8-án fakultatív programként vízi élményparkolás lesz (az Atlantika Vízividámparkban), de már nem evezünk. Extrák:
 • a szokásos lazulás (mindenki akkor indul, amikor akar stb.), kivéve ukrán szakasz, ahol egy csoportban evezünk
 • ukrán szakaszon helyi túravezető, hogy ne maradjunk le semmi szépről, semmilyen látnivalóról
 • Inter(net)Cityvel utazunk Debrecenig, így később indulhatunk, mint tavaly (a találkozó 09:45 lesz a Nyugatinál)
 • idén kísérőautó is lesz!
 • határátkelés – ha jó leszel, akkor 2x is! :)
Ár: 28.400 Ft Ahogy azt tavaly hírül adtuk, a max. létszám, amit vihettünk volna az 45 fő volt, de a 1,5x-es túljelentkezés hatására addig-addig erőltettük a dolgot, amíg sikerült szereznünk egy nagyobb buszt, és végül így 48 túrázót beszorítanunk. Bármilyen szomorú, idén nem biztos, hogy ezt sikerül megint megoldanunk, ezért a résztvevők maximális létszáma most csak 45 fő lesz! Benne leszel a 45-ben? Ne habozz sokáig! Jelentkezz most!

Folytatás

Gyakran ismételt kérdések

Mint a korábbi 5 évben, a mostani, nagyon-nagyon szépnek ígérkező WV-ízitúrával kapcsolatban is számtalan érdekes kérdést intéztek hozzánk a komoly és a kevésbé komoly érdeklődők:
 • „Szánkózni mikor megyünk?”
 • „Gyors hitelre lenne szükséged?”
 • „A vizitúrára a lovamat elhozhatom?”
De persze előfordultak ennél fontosabb, közérdekű kérdések is, melyek a mostani vízitúra minden résztvevője számára hasznosak lehetnek... Mármint ha megválaszoljuk őket. Nos, most itt az ilyen hasznos kérdésekre adunk válaszokat neked – de a szórakozás kedvéért egy-két nagyon hülye e-mail tartalmát is megosztjuk veled – tehát mindenképp érdemes lehet neked is elolvasnod a lentieket.

Folytatás

kenutúra