Vizitúra 2009 „B” | Inkább Vizitúra

Vizitúra 2009 „B”

Vizitúra 2009 „B” (kenutúra) a Wágner és Vatta Kabarészínház tagjaival, barátaival és (leendő) rajongóival.

Party-túra

Lazuljunk még egyet iskolakezdés előtt! Úgy alakult, hogy kivételesen lesz egy „B” túránk is: WV-ízitúra 2009 „B”... Érvényes útlevél hiányában sokan lemaradtatok a meseszép kárpátaljai túráról, amiről majd még mesélni fogunk: képben, videóban... Egyelőre csak annyit, hogy nagyon-nagyon jó volt!... Elképesztő!... Állati!... A kimaradtak kedvéért csinálunk egy röpke vízitúrát, amihez nem kell útlevél, és... amihez csak egyetlen egy nap szabadságot kell kivenned! Ha a főnököd esetleg nem engedne el, akkor beszélj orvosoddal, gyógyszerészeddel! ;-) Ím, az adatok...
Időpont:
2009. szeptember 3. (csütörtök este) - 6. (vasárnap),
vagyis tényleg csak egy napra, péntekre kell szabadságot kivenned!
Helyszín:
Bodrog (Felsőberecki-Sárospatak-Tokaj)
A részvételi díj tartalmazza:
 • a csoportos leutazást vonattal és busszal
 • a kenuk és az evezők szállítási és bérleti díját
 • és a kempingek díját – természetesen, sátrat mindenki magának hoz.

A túra non-profit alapon szerveződik.

Részvételi díj:
9.700 Ft + vonatköltség (csoportjegy: 3.100 Ft)
Jelentkezési határidő:
2009. augusztus 30. (vasárnap) – 22 óra
Kattints ide és jelentkezz most!

Folytatás

Nem tudsz kivel nyaralni menni?

Légy üdvözölve minálunk!

Talán te is észrevetted már, hogy az iskolák elvégzése után, évről-évre, egyre-másra tűnnek el a barátok, egyre kevésbé érnek rá. Ez főleg ilyenkor, nyáron igazán szembetűnő, és a legrosszabb.

Az eltűnés valahol érthető, hiszen amikor a barátaid elkötelezik magukat valaki mellett, amikor összeköltöznek a párjukkal, vagy megházasodnak, attól fogva a barátokat megelőzi a család, és így a régi, összejárós társaságok szép lassan szétesnek, és még a legközelebbi barátaid is egyre sűrűbben mondanak nemet. Te pedig kénytelen vagy elfogadni, hogy ők a párjukkal kettesben mennek nyaralni, vagy hogy kisgyermekük miatt nem tudnak veled tartani sehova – de persze az is lehet, hogy épp házat építenek, vagy most vettek lakást, és egyáltalán nincs idejük vagy pénzük utazni.

Azoknak a barátaidnak, közeli ismerőseidnek, akinek még nincs családja, nekik meg idővel a munka, a kollégák, és a karrier építése lesz egyre fontosabb, és így még párokkal is gyakran előfordul, hogy a körülmények úgy hozzák, hogy külön kell menniük nyaralni.

Ha minden barátod dolgozik, akkor csak a hétvégi együtt-strandolás, vagy a Sziget és a hasonló fesztiválok maradnak, de ezek a programok az önfeledt kikapcsolódásra nem mindenki számára alkalmasak, és még az is lehet, hogy az ilyen rendezvények téged egyáltalán nem vonzanak.

A legrosszabb helyzetben persze akkor vagy, ha teljesen egyedül élsz, mert épp mostanában szakítottál, vagy már régóta társat keresel, vagy a munkád miatt barátaidtól távolra kellett költöznöd, és szép lassan megszakadt a kapcsolat. Az apróhirdetési és a társkereső oldalakat is hiába túrod, mert az itt szerzett ismeretségekben nem feltétlenül bízol, és ahogy telik az idő, egyre jobban kétségbe esel, mert szép lassan rájössz, hogy tényleg nincsen senki, akivel elmehetnél nyaralni.

Az a baj, hogy bármelyik ok miatt is vagy nyaralási vágyaddal egyedül, ez a helyzet még lehet ennél is rosszabb, hiszen ha nem találod meg sürgősen a megfelelő programot, vagy társat, vagy társakat, akkor nem tudod időben elintézni a szabadságod, mindenről lecsúszol, és az egész nyarad odalesz, és egy teljes évet kell majd várnod a következőre.

Hát nem volna csodálatos, ha lenne egy olyan nyári program:

 • amelynek résztvevői hasonló cipőben járnának mint te
 • akik szintén párjuk nélkül keresnének nyárra egy jó fej társaságot
 • akikhez te is csatlakozhatnál
 • akikkel végre nem éreznéd magad egyedül
 • és akikkel nyugodt szívvel el tudnál menni egy nem túl drága vízparti nyaralásra?

Nos, ne csüggedj tovább! Szerencsére, van ilyen nyári program!

„Jó volt a Körös túra. :) Szerintem jövőre is elmegyek veletek. Akkor gyorsabb folyóra kellene szervezni a túrát. :)”
K. A.

„Hát sajnos ennek a vízitúrának is vége lett. Bepótoltunk mindent :) Jó sokat dumáltunk. Miután a vonatról leszálltunk olyan rossz kedvünk volt. Olyan rossz volt, hogy el kellett válnunk. Csak az tartotta bennem a lelket, hogy lesz még képnézegetés.”
E. N.

„Először is, kifejteném, hogy a túra nagyon klassz volt. Csak így egyszerűen. Nem nyilatkozom szuperlatívuszokban, mert ezt már biztosan sokan megtették. I*** és én nagyon jól éreztük magunkat, sokáig emlékezni fogunk rá. Alig várjuk, hogy láthassuk a képeket. :)”
B. L.

„sziasztok szervezők!
én is nagyon örülök, hogy részt vehettem a vidám túrán, bár erről eddig csak személyesen sikerült nyilatkozni, ezért most megerősítem.”
H. Cs.

„Már nagyon vártuk a levelet:-) végre- végre - végre.!!! Köszönjük a szervezést, tényleg nagyon jól éreztük magunkat:-)”
R. Zs.


Mit adhat neked a WV-ízitúra?

 • egy változatos, 4 napos vízparti nyaralást
 • egy olyan társaságot, amiből akkor sem lógsz ki, ha a párod nélkül vagy, vagy ha nincs párod
 • az aktív pihenés nyugalmát
 • egy kitűnő ismerkedési lehetőséget
 • a romantikus környezet felejthetetlen élményét
 • olyan barátokat, akikkel talán máskor is elmész majd szórakozni
 • a meseszép tájak által nyújtott felhőtlen kikapcsolódást
 • vagyis, egy olyan nyaralást, amire mindig szívesen emlékszel majd vissza!

Figyelmeztetés! A WV-ízitúra nem tartalmaz unalmas, kötelező, feszített tempójú, „körbebuszozós” programokat. Ha ilyenre vágysz, akkor inkább ne jelentkezz!

Tudod mit? Tekerd fel a hangerőt és less meg egy videót egy korábbi vízitúráról! Ha nincs időd végignézni az egészet, akkor tekerj el 02:45-ig! Onnantól az igazi.

A lejátszáshoz kattints a nagy háromszögre!

6 évvel ezelőtt, az első WV-ízitúrát azért találtuk ki, hogy ne legyünk egyedül, és hogy el tudjunk menni nyaralni. Az a túra annyira jól sikerült, egy annyira jó fej emberekből álló, vegyes kis csapatot sikerült összeverbuválnunk, hogy azóta minden évben, egyre több résztvevővel, immár hetedszer szervezzük meg.

Igaz, a WV-ízitúrán nincsenek pálmafák, és nincs déltengeri hangulat, van viszont romantikus, vízparti környezet, és sok-sok homokos part, hatalmas vízfelület.

Nincsenek animációs és kötelező programok, de az evezésen felül, lehet kirándulni, várost nézni, strandolni, napozni, horgászni, sportolni, bulizni... vagy csak úgy lenni – ahogy neked jól esik.

Két-három nap után még egy görög tengerparti apartman is unalmassá válhat. Egy kenutúrán azonban folyamatosan változó környezetben, minden nap más szálláshelyen élhetjük meg a vízparti nyaralás összes előnyét.


Oké. Ez jól hangzik. Mennyi az annyi?

Időpont:
2009. szeptember 3. (csütörtök este) - 6. (vasárnap),
vagyis csak egy napra, péntekre kell szabadságot kivenned!
Helyszín:
Bodrog (Felsőberecki-Sárospatak-Tokaj)
A részvételi díj tartalmazza:
 • a csoportos leutazást vonattal és busszal
 • a kenuk és az evezők szállítási és bérleti díját
 • és a kempingek díját – természetesen, sátrat mindenki magának hoz.

A túrát non-profit alapon szervezzük.

Részvételi díj:
9.700 Ft + vonatköltség (csoportjegy: 3.100 Ft)

A túrára eddig 18 fő jelentkezett. A várható létszám 24 fő. Így már csak 6 szabad hely maradt! Ha nem akarsz lemaradni, ne habozz! Most rögtön töltsd ki a jelentkezési lapot!

A további tudnivalókat a válaszlevélből azonnal megtudod.


WV-ízitúra jelentkezési lap

* Becenév:
* Teljes név:
* Nem:

* Születési idő:
* E-mail cím:
* Telefon: +36 ()
* Ir. szám:
* Település:
* Utca, hsz.:
Személyes adataidat – amennyiben azokat megadod – a Magyar Köztársaság törvényeinek megfelelően kezeljük, az adatvédelemre vonatkozó szabályokat betartva, harmadik félnek semmilyen célból ki nem adjuk!
 

Folytatás

kenutúra